Honnan származik a csicseriborsó? Sok-sok - inkább nem írom le hány - évvel ezelőtt éltem egy ideig Spanyolországban, ott találkoztam először a...

A Vegani Konyha legfrissebb hírei
Vegán blog
Néhány szó konyhánk cseredoboz rendszeréről
Egyéni felelősség Azóta gyűjtöm szelektíven a szemetet, amióta megjelentek az utcán a gyűjtőpontok, ahova időnkét el lehetett vinni és mindig jóleső...
Miért érdemes zabpehellyel kezdeni a napot?
Bátran állíthatjuk, hogy a zab az egyik legegészségesebb gabona. A zabpehely egyik legfőbb tulajdonsága, hogy tápanyag-összetétele rendkívül...
Tudtad, hogy a vöröslencse fogyasztó hatású?
Első hallásra biztos meglepően hangzik -mert a hüvelyesekről gyakran pont az ellenkezőjét gondoljuk- de igaz. A vöröslencse lassan felszívódó...
Miért van nálunk az étlapon sokszor zeller?
A zellert, már az ókorban is kedvelték gyógyító ereje és számos jó tulajdonsága miatt. A Vegani Konyhán mi is nagyon rajongói vagyunk és szívesen...
Miért kell a cékla?
A Vegani Konyhán használt alapanyagok közül az egyik legegészségesebb zöldség a cékla. Vitamin és ásványi anyag tartalma, valamint szervezetünkre...
Mi is pontosan a Buddha tál?
A Buddha tál egy egyszerűen elkészíthető, szemet, lelket gyönyörködtető egészséges vegán étel, aminek számtalan változata lehetséges,...
Mire jó a köles?
A weboldalunkat olvasva, kiderül számotokra, hogy az egészséges, minőségi alapanyagok mennyire fontosak a Vegani Konyhán. Kifejtük, mit miért...
Rendelés leadása a következő hétre
csütörtök 24.00-ig