Általános Szerződési Feltételek


Általános Szerződési Feltételek

a Vigan Stúdió Bt. – veganikonyha.hu címen működtetett

webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan

I. Webáruház adatai:


A www.veganikonyha.hu webáruház üzemeltetője a Vigan Stúdió Bt.
Székhely: 1133 Budapest, Kárpát u. 1/B.
Adószám: 20250070-2-41

Cégjegyzék szám: 01-06-721-051

Telefonon: 0620 957 23 81

e-mail: veganikonyha@gmail.com

II. Regisztráció, megrendelés

II.1. Regisztráció

Első lépésként szükséges a regisztráció, amely során Megrendelőnek meg kell adnia a kért adatait a valóságnak megfelelően. Regisztráció során Megrendelő elolvassa és jóváhagyja a Szolgáltató jelen Adatvédelmi Nyilatkozatát és Általános Szerződési feltételeit.

Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában Megrendelő egy jóváhagyást kérő regisztráció-visszaigazolást kap, mely levélben szereplő linkre kattintva tudja megerősíteni a regisztrációját. Ez a Megrendelő részéről történő jóváhagyás előfeltétele annak, hogy a webáruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint.

 

II.2. Belépés

A II.1. pontban megadott módon már korábban regisztrált Megrendelő, a felhasználónév és jelszó megadásával történő azonosítás után tud belépni az oldalra.

II.3. Megrendelés

A webáruházban az „Étlap” -ra kattintva érhető el a termékválaszték, heti bontásban. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Vigan Stúdió Bt. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót.

A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak.
A „Kosár” tartalma a megrendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

 

II.4. Fizetési mód

A kosár tartalmának kívánt összeállítása után a ‘Megrendelés elküldése’ gomb megnyomása után megjelenő felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek kifizetésére két lehetőség van:

  • megrendeléskor online bankkártyával
  • kiszállításra megadott címen, a hét első kiszállításakor, futárunknak készpénzben

melyek közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő.

II.4.1. Adattovábbítási nyilatkozat SimplePay fizetési mód esetén

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön az alábbi elfogadó nyilatkozatot teszi:

Tudomásul veszem, hogy a Vigan Stúdió Bt. (1133 Budapest, Kárpát u. 1/B.) adatkezelő által a https://veganikonyha.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, cím, e-mail cím, vásárlás időpontja, összege

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

II.5. Megrendelés visszaigazolása

Vigan Stúdió Bt. a megrendelés megérkezését elektronikus úton visszaigazolja. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő az info@veganikonyha.hu email címen, vagy +36 20 957 2381-es telefonszámon érdeklődhet.
A rendelt ételekről és a fizetendő összegről visszaigazoló e-mailt küldünk a regisztrált e-mail címre.

A visszaigazoló e-mailben tudod ellenőrizni a rendelt ételeket, a rendeléshez tartozó kiszállítási címek, valamint a fizetendő összeg. A pontatlan rendelés feladásból (rossz cím, elírt rendelés stb.) eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

 

II.6. Lemondás

Minden tárgyi napot megelőzően 12 óráig van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy telefonon a +36 20 957 2381 telefonszámon, vagy írásban az info@veganikonyha.hu email címen tehet meg a megrendelő.

III. Kiszállítás, átvétel

III.1. Megrendelés átvétele

A megrendelés átvételére több lehetőség kínálkozik:

  • futárral, a regisztráció során megadott címre kiszállítással.
  • átvevő pontokon személyes átvétellel.

Az átvétel módjának kiválasztására a megrendelés során nyílik lehetőség.

 

III.2. Csomagolási lehetőségek

III.2.A.

Az ételek kiszállítására környezetvédelmi okból saját, cserélődő doboz rendszert alakítottunk ki.

Az ételeket ezen egységdobozokban szállítjuk ki és a következő kiszállításnál gyűjtjük be. A dobozokat csak tisztára mosott állapotban vesszük vissza.

A tisztára mosott visszaérkező dobozokat a NÉBIH által előírt higiéniai előírásnak megfelelően fertőtlenítő fürdőnek vetjük alá a következő kiszállítás előtt.

III.2.B.

Van lehetőség egyszer használatos dobozban kérni az ételeket, ez esetben a környezetbarát lebomló dobozoba csomagoljuk az ételeket, mely dobozk után után darabonként 100 Forintot számolunk fel.

A csomagolás módjának kiválasztására a megrendelés során nyílik lehetőség.

III.3. Fizetés készpénzben

Készpénzes fizetés esetén a heti első kiszállítási napon kell kifizetni az egész heti rendelés összegét. 

Kérjük, hogy lehetőleg pontosan kiszámolt összeget fizessetek a futárnak.

III.4. Ételek kezelése

Az ételeket a kiszállítás napján készítjük és frissen, szállítjuk ki 10.00-13.30 között. 

Ha ettől eltérő időpontban szeretnéd átvenni a megrendelt ételeidet lehetőséged van 17 óráig érte jönni konyhánkra.

Ha az ételt nem rögtön fogyasztod, kérjük, tedd hűtőbe, mert átadás után már nem tudunk felelősséget vállalni az ételekért.

 

III.5. Írásbeliség:

a megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Vigan Stúdió Bt. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

IV. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

e-mail: info@veganikonyha.hu telefon: +36 20 957 2381


A Vigan Stúdió Bt. szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panasz esetén a fogyasztók a lakóhelyük szerinti járási hivatalokhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel, amelyek listája a következő elérhetőségen van nyilvántartva: http://jarasinfo.gov.hu/

 


Általános Szerződési Feltételek letöltése .pdf