cikk-cakk

Rólunk

A Vegani Konyha Budapest XVI. kerületében induló házhoz szállító konyha, ahol 100%-ban vegán ételeket készítünk.

Célunk, hogy szívvel és szeretettel készült egészséges ételeinkkel és életmódunkkal jobbá tegyük a világot is amiben élünk.

Ha szeretnél jobban megismerkedni velünk, kérlek látogass el az étlapunkra itt, nézz körül és rendelj!

cikk-cakk fekete
Víg Anikó

Víg Anikó vagyok,

a Vegani Konyha megálmodója, tulajdonosa és szakácsnője.

Életem nagy részét reklám-marketing területen töltöttem, de régóta foglalkoztat egy étterem vagy konyha gondolata, ahol másoknak is főzhetek, szívvel, szeretettel.

Főzés iránti szenvedélyem – Zsuzsi lányomnak köszönhetően – az egészséges táplálkozásba, a vegán étkezésbe vetett hit mellett talált kiteljesedésre és a Vegani Konyhában lelt otthonra.

A főzésre mint alkotó munkára tekintek, mely során gondosan odafigyelve, jó alapanyagokból, letisztult elvek mentén formálódik kezem alatt az aznapi mű, bízva abban, hogy ételeim mindnyájatok örömére lehetnek, akik a Vegani Konyhát választottátok és akik talán érzitek és tudjátok, hogy minden ételbe kerül egy csipetnyi a szívemből is.

Bár a vegánság egészségügyi, etikai, vagy környezetvédelmi okból egyre népszerűbb, még mindig sokan gondolják azt, hogy az egészséges vagy vegán ételek nem lehetnek olyan finomak mint a hagyományosak.

Mi a Vegani Konyhán szeretnénk bebizonyítani nektek, hogy egy étel lehet egyszerre egészséges és finom is, sőt olyan amilyennek egy húsevő sem tud ellenállni.

Mi ízletes, friss és egészséges ételeket készítünk tisztán növényi alapanyagokból és cukormentesen.

Konyhánk nem minősítetten gluténmentes konyha, de ételeink nagy része gluténmentes.

Miért minket válassz?

Miért válassz minket?

Akár egészségügyi, etikai vagy környezetvédelmi szempontok vezettek oldalunkra, esetleg érzékeny vagy tejre, tojásra, gluténra vagy netán foglalkoztat az egészséges táplálkozás gondolata, nálunk jó helyen jársz.

Szuper alapanyagok

Szuper alapanyagok

Alapanyagainkat megbízható forrásból szerezzük be – lehetőség szerint hazai termelőtől – és nem tartalmaznak tartósítószert, adalékanyagot, ízfokozót és mesterséges színezékeket.
Családias konyha

Családias konyha

Nem törekszünk nagyüzemi teljesítményre. Családias, kézműves kereteink között csak korlátozott számú rendelést vállalunk, annyit, hogy minden adag ételre megfelelő időt és figyelmet tudjunk fordítani.

Célunk

Célunk, hogy vegán életmódunkkal és szeretettel készült, egészséges ételeinkkel jobbá tegyük a világot is, amiben élünk.

Válogatott alapanyagok

Ha megkóstolod ételeinket, érezni fogod, hogy gondosan válogatott alapanyagokból, hozzáértéssel és szeretettel készülnek.

Összetevők

Ételeinknél feltüntetjük az összetevőket, a pontos kalória és tápérték információkat, valamint az allergéneket.

Változatos ízek

Heti menü kínálatunk gazdag és változatos. A házias magyar ízek mellett a nemzetközi konyha ízeiből is tartogat finomságokat, természetesen vegán módon elkészítve.

Házhoz szállítás

A XVI. kerületben és a XIV. kerület egyes részein (1141 és 1144-es irányító számokon) 1800 Ft fölött ingyenes.